Parhaat välineet Sporttarista

Parhaat välineet Sporttarista

Urheilukauppasi Mikkelissä

Sporttarista saat kaikki välineet ja varusteet maastohiihtoon, myös Sarvan nastakengät

Mikkelin Sporttari on urheilukauppa, joka on erikoistunut murtomaasuksien ja hiihtovälineiden myyntiin. Meillä on kattava valikoima suksia, monoja, sauvoja ja muita hiihtovarusteita, hiihtoasuja unohtamatta. Liikkeestämme löytyy sukset kaikille keleille, perinteiseen ja luisteluun, tavalliseen kuntoiluun ja kilpailuun, junioreille sekä aikuisille. Merkkeinä mm. Peltonen, Salomon, Fischer, Rossignol ja LEKI. Kotimaiset Sarva-nastakengät kuuluvat myös valikoimiimme.

Myymme armeijan kurssipuukot

Urheilukauppamme valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat Marttiinin puukot, jotka sopivat varusmiehille, esimerkiksi kurssipuukoiksi AUK:sta ja RUK:sta valmistuville. Joukko-osaston tunnuksen saa halutessaan tuppeen.

Asiantuntevan palvelun ja laatutuotteiden urheilukauppa – tervetuloa!

Sen lisäksi, että urheilukauppa Sporttari tarjoaa parhaat välineet hiihtoon ja talviulkoiluun, on saatavilla pitkä kokemus ja asiantunteva palvelu hiihtovälineiden parista. Tule siis käymään, niin valitaan yhdessä sopivat tuotteet tarpeisiisi! Liikkeemme sijaitsee Porrassalmenkadulla.

Ota yhteyttä

Sukset ja muut tuotteet

Kaikki hiihtoon välineistä vaatteisiin. Myös nastakenkiä sekä teroitus- ja voitelupalvelu.

Lue lisää

Yhteystiedot

Tule käymään tai tiedustele etukäteen välineistä tai vaatteista, joita tarvitset.  

Lue lisää

Suksien voitelu ja luistinten teroitus

Meillä on suksien voitelu- ja luistinten teroituspiste, jossa teroitetaan myös pitkät retkiluistimet. Teemme asianmukaiset huollot sekä kilpatason että ei niin vaativien olosuhteiden välineille.