Haapalaskenta –

jotta sinä yrittäjänä

voit keskittyä

olennaiseen

Me osaamme

taloushallinnon

Niin ison kuin pienenkin yrityksen taloushallinto vaatii tänä päivänä laajaa asiantuntemusta ja osaamista sekä jatkuvaa tietojen päivittämistä. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata itse. Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen – omaan yritystoimintasi. Tarjoamme yrityksellesi palvelupaketin, joka räätälöidään yksilöllisesti juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Palvelupakettimme elää ja on tukena yrityksesi toiminnan muutoksissa koko yrityksen elinkaaren ajan.

Osaava – Palveleva –

Luotettava

Haapalaskenta Oy on vuonna 2009 perustettu taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, josta löytyy vankkaa kokemusta ja asiantuntemusta taloushallinnosta yli kolmen vuosikymmenen ajalta. Palveluksessanne on neljä luotettavaa taloushallinnon ammattilaista, joiden jatkuva koulutus takaa käyttöönne ajantasaista tietoa ja taitoa. Työssämme hyödynnämme nykyaikaisia ohjelmistoja ja sähköisiä palveluita, mikä takaa tiedon kulkemisen oikein ja ajallaan. Kun haluat ajanmukaista taloushallinnon osaamista ja henkilökohtaista, hyvää palvelua – ota yhteyttä!

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Veroilmoitus – Laskutus ja myyntireskontra – Maksuliikenne ja ostoreskontra – Verosuunnittelu ja tulosraportointi – Perustaminen ja muutokset